Produsele noastre

În atelierul Caseus, se prepară brânză din lapte de vacă de cea mai bună calitate provenită din ferme locale. Brânza se prepară manual și se maturează natural sub supravegherea și grija noastră zilnică. Credem în brânzeturi naturale de calitate. Avem convingerea că se pot prepara specialități de brânzeturi fără adaosuri de arome. Căutați cu încredere brânza maturată din atelierul Caseus Cluj.

Unde puteți cumpăra produsele noastre:

1. Magazin Legume-Fructe Strada Borhanciului un rai cu legume-fructe proaspete și produse locale, harta aici

2. On-line pe nodverde.ro primul „Food Hub” din nordul Transilvaniei

3. Magazinul Sătesc din satul Gheorghieni, harta aici

4. Magazinul Bejön a vidék- Sat în oraș din Cluj-Napoca, harta aici

5. Nu în ultimul rând On-line direct de la noi, aici pe CASEUS.RO

Procedura de comandă pe CASEUS.RO este foarte simplă:

    - Alege brânza maturată Caseus și cantitatea dorită (greutatea produsului livrat poate varia maxim ± 15%, ne străduim să fie în plus)

    - Comandă aici prin magazinul nostru, cu plata on-line sau numerar la predare

    - Alege livrarea*, completeaza datele de comandă și așteaptă colegii cu bunătățile comandate :)

*Livrarea o facem o dată pe săptămână în ziua de marái pentru comenzile primite până luni ora 10:00.

*Apropo, comenzile vor fi livrate de partenerii noștri de la Nod Verde, prin respectarea regimului termic pe tot parcursul logistic (adică, livrează prompt și la temperatura optimă).

Zone de livrare: municipiul Cluj-Napoca și zonele învecinate: Florești,Baciu, Apahida, Dezmir

Costul transportului:

- gratuit pentru comenzile peste 120 lei;

- 5 lei pentru comenzile între 80 - 120 lei;

- 15 lei pentru comenzile sub 80 lei

Bravo, Ákos și Kinga! Felicitări și succes! Am avut plăcerea să gust din brânzeturile Caseus și mi-au plăcut enorm. Recomand cu căldura!

Pál-Karsai Gyöngyi
Florist Designer la Floarea Ta

Pentru noi, momentul degustării a fost în sine o revelație. Fiind iubitori de brânzeturi, am rămas impresionați de gustul nemaipomenit al celor două brânzeturi maturate – Port Trapist de 3 și 9 luni. Primul, are un iz vag și un gust intens, care se arată blând la început, devenind pregnant și foarte aromat pe final, iar cel de al doilea are un miros care răzbate îmbietor, iar gustul este fin, aromat, având o textură densă și cremoasă. Ambele ne-au cucerit, însă lui Marius i s-a făcut literalmente pielea de găină în timp ce degusta Port Trapistul maturat timp de 3 luni, propovăduind că acestea sunt unele dintre cele mai bune brânzeturi degustate de noi până în prezent. Culinarativ.ro

Ioana si Marius Cobarzan
Culinarativ.ro

Despre noi

Nagy Ákos

fromagèr

Probabil cunoașteți povestea bananelor culese verzi, tratete cu chimicale cu scopul de a arăta coapte. Ei banane mai greu am putea produce local, natural. Brânza produsă în Atelierul Caseus este preparată din lapte de vacă pasteurizată, provenind din ferme locale. Procesată manual cu pricepere și atenție, maturată în crustă naturală de fungus benefic sub verificarea atentă a meșterului rezultă astfel brânzeturi artizanale de cea mai înaltă calitate.

Unde ne găsiți

Atelierul Caseus se află în inima satului Gheorghieni din comuna Feleacu la 7 KM de Cluj-Napoca. Poziția satului se poate spune a fii idilică față de oraș, existența pășunilor în hotar și a pădurii care ne despart de zgomotul și poluarea orașului conferă un mare avantaj în ceea ce privește producerea de alimentație, mai ales lactate, sănătoasă de calitate.

Strada principală nr. 232 Gheorghieni, com. Feleacu

Caseus

Program (momentan nu primim vizitatori)

Marți 10:00 - 18:00

Miercuri 08:00 - 16:00